BMW Seria 3 Cabrio Hamann

Autor: Andrei Nan 20 iul. 2007 Tuning auto

Tunerul german propune modificări ale întregii oferte de propulsoare bavareze pentru BMW Seria 3 Cabrio, cât şi accesorii particularizate pentru exterior şi interior. Pentru a îmbunătăţi performanţele motoarelor, inginerii de la Hamann au modificat unitatea de control a motorului (ECU), ceea ce înseamnă un surplus de putere de 10 CP pentru motorizarea 320i.

Cel mai puternic propulsor din gamă, biturbo-ul de pe 335i, este dopat cu 37 CP, ceea ce înseamnă o putere mărită la 337 CP, iar viteza de top ajunge la 279 km/h. Pe lângă ECU-ul modificat, Hamann oferă clienţilor şi evacuare sport, pentru întreaga gamă. Pentru propulsorul diesel de pe 330d, puterea este mărită la 272 CP, iar cuplul motor atinge nu mai puţin de 600 Nm la 2.000 rpm. Viteza maximă pe care o poate atinge un BMW Hamann Seria 3 Cabrio 330d este de 256 km/h.

Pentru exterior, tunerul oferă noi spoilere, praguri sport, ţeavă de eşapament cu patru ieşiri şi oglinzi exterioare din Kevlar. Pe lângă toate acestea, clineţii pot opta pentru trei dimensiuni diferite ale jantelor din aliaj, îmbunătăţirea sistemului de frânare şi kit de suspensii sport cu garda la sol redusă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide