Hot  BMW Seria 666 - poze noi

Lituanianul Audronis Gestautas este deja celebru printre tuneri, datorită internetului: creaţiile sale au făcut înconjurul lumii. De data asta, poze noi cu "BMW-ul diavolului", fără indicativul 666...

BMW M6 - tuning exageratUPDATE:

Încă nu ştim cum a fost botezat acest BMW Seria 6, dar sigur trebuie să aibă legătură cu diavolul. Celălalt model, bazat pe Mercedes CL, a fost denumit AG Excalibur. Aşteptăm cu interes următoarea maşină - îi recomandăm Porsche 911 sau Audi R8, pentru a rămâne în domeniul maşinilor germane luxoase şi sportive.

++++++++++++++++++++++++++

Habitaclu sclipiciosMaşina este un BMW Seria 6 care suferit modificări serioase la nivelul spoilerelor, capotelor şi părţii laterale. Din păcate, jantele exagerat de mari, de 26", au un aspect foarte bling bling, maşina devenind un adevărat produs kitsch (lucru accentuat şi de "sclipiciul" din habitaclu. Despre motorizare nu se ştie nimic, dar punem pariu că evacuările scot flăcări - pentru a fi în concordanţă cu numărul de înmatriculare: 666666. Ceea ce înseamnă ori de şase ori 6 (pentru că e Seria 6), ori dublul lui 666.

Maşina din imagini a fost surprinsă în Lituania, unde cineva se pare că vrea cu orice preţ să şocheze - aşteptăm reacţia Vaticanului...

Şi, pentru că tot suntem în registrul forţelor oculte, bonus un video cu BMW Six SInister, un showcar Alpine. Asta mai mult pentru a vedea ce pot scoate profesioniştii adevăraţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.