BMW X6 by Hamann

Deşi abia a fost lansat, noul BMW X6 a fost repede luat în primire de firmele de tuning, Hamann reuşind să fie doar al doilea tuner ce prepară modelul german.

BMW X6 by Hamann BMW X6 by Hamann
BMW X6 bu HamannSe pare ca albul este noua culoare la modă în ceea ce priveşte preferinţele caselor de tuning, asta pentru că şi maşina de showroom a celor de la Hamann este toată albă. În lipsa unui comunicat de presă nu putem decât să admirăm pozele ce ne dezvăluie un tuning soft, compus din stickere, praguri, jante si mici accesorii.

Bine ca BMW-ul X6 vine suficient de tunat direct din fabrică. Său că avem o alternativă de la Hartge.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.