BMW X6 by Lumma

Tunerul german Lumma a dat publicităţii o poză teaser a unui proiect de tuning pentru noul BMW X6.

BMW X6 by Lumma BMW X6 by Lumma

Kitul, pe care îl pregătesc cei de la Lumma pentru noul BMW X6, propune un look agresiv prin intermediul unui spoiler faţă redesenat pentru a face loc unor prize de aer uriaşe. Pentru ca aspectul să fie complet, cei de la Lumma au prevăzut kitul şi cu prize de aer laterale ceea ce sugerează că puterea pe care o va dezvolta propulsorul va fi mai mult decât generoasă. Din imaginea teaser reiese că CLR X 650 va fi "încălţat" cu jante mai mari de 20".

Din păcate tunerul nu a furnizat nici un fel de informaţii legate de motorizare, suspensie sau alte elemente modificate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.