BMW X6 Lumma CLR X 650

Ca de fiecare dată, cei de la Lumma Design ne uimesc cu proiectele lor care nu fac decât să ridice la un alt nivel atât aspectul estetic, cât şi performanţele anumitor modele, precum acest BMW X6.

BMW X6 Lumma CLR X 650 BMW X6 Lumma CLR X 650

Noul proiect denumit CLR X 650 propune pentru BMW X6 un look agresiv prin montarea unui spoiler faţă redesenat prevăzut cu prize generoase, praguri laterale mai ample şi un spoiler spate ce are integrat un difuzor "acompaniat" de patru evacuări cromate. Pachetul mai inlcude şi un set de jante de 22 inch, vopsite în culoarea caroseriei, şi care sunt încălţate cu pneuri de 295/30 pe faţă şi 335/25 pe spate.

Ambianţa sportivă din interior este asigurată de cele patru scaune Recaro, care au fost îmbrăcate într-o tapiţerie din piele Alcantara din două culori (alb şi negru) dar şi de volanul sport, pedalierul din aluminiu şi inserţiile din fibră de carbon.

La partea tehnică, Lumma Design oferă pentru motorizările diesel un pachet denumit D-Box care creşte puterea propulsorului de la 306 CP la 340 CP şi cuplul de la 600 la 670 Nm. Acesta include o recalibrare a unităţii de control (ECU) dar şi un nou sistem de evacuare sport.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.