BMW Z3 by Maxi Tuning

Tuningul are secţiunea lui de excentricităţi - firma Maxi Tuning a "îmbrăcat" caroseria unui BMW Z3 în tapiţerie din piele. De ce? De ce nu?

BMW Z3 by Maxi Tuning BMW Z3 by Maxi Tuning
BMW Z3 by Maxi TuningComentariile sunt de prisos: chiar dacă maşina nu arată extravagant la prima vedere, proprietarul se va putea lăuda cu un unicat. Este de lăudat atenţia acordată detaliilor, maşina fiind "îmbrăcată" fără cusur. Din păcate, nici o informaţie despre costul unei astfel de transformări - este foarte probabil ca munca manuală şi cantitatea de piele utilizată să depăşească valoarea maşinii de bază...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.