Bourget Shredder F-80 Quadracycle

Sau muscle-car transformat într-un fel de motocicletă? Oricum am lua-o, creaţia celor de la Bourget Bike Works este o jucărie extremă pentru oameni mari.

Bourget Shredder F-80 Quadracycle Bourget Shredder F-80 Quadracycle
Cei de la Bourget se ocupă de customizarea motocicletelor, în special a chipperelor, ceea ce nu este un lucru rar în America. Însă acest quadraciclu este o apariţie de zile mari, chiar şi la Las Vegas. Denumit Shredder F-80, utilajul este primul de acest fel motorizat de un "small block" V8, care dezvoltă nu mai puţin de 425 HP - deci cât un BMW M3 sau un Audi RS4... Caroseria complet din aluminiu, suspensiile independente sau roţile custom 17x12, încălţate cu pneuri Avon de 330 mm, conduc la  un preţ de pornire pentru Shredder F-80 de 90.000 USD. Producţia va fi, de asemenea, exclusivistă, doar 25 de modele pe an urmând a fi construite.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.