Brabus B63S

Graţie modificărilor aduse de către Bradus, toate propulsoarele 63 AMG vor beneficia de un surpulus de putere de 47 CP, indiferent că este vorba de CLS sau ML. Denumit B63S, kitul de putere Brabus ridică puterea motorului la 550 CP.

Brabus B63S Brabus B63S
Mercedes CLS Brabus B63S propulsat de un V8 de 6,2 litri, care dezvoltă 550 CP şi un cuplpu de 650 Nm, putând atinge 100 de km/h în doar 4,3 secunde, iar viteza de top este de 330 km/h. Cu aceste valori, B63S este cea de-a două variantă de berlină super sportivă Mercedes, prima fiind binecunoscuta Brabus CLS Rocket, propulsat de un V12 biturbo care dezvoltă 730 CP.

Nici ML 63 AMG nu este departe de aceste valori, în ciuda greutăţii, sprintul până la 100 km/h realizeazându-se în 4,9 secunde, iar viteza de top este de 275 km/h.

Pentru a obţine cei 47 de CP, Brabus a modificat programul de injecţie şi cel de aprindere pentru motorul V8, dar a adus şi îmbunătăţiri ale admisiei şi evacuării pentru a îndeplini standardele de mediu Euro IV. Pentru a reduce pierderea de aderenţă cauzată de creşterea în putere a motorului, cei de la Brabus recomandă utilizarea diferenţialului autoblocabil Brabus pentru modelel Mercedes 63 AMG cu tracţiune spate, plus modificări ale suspensiei, gărzii la sol şi sistemului de frânare, acestea fiind necesare pentru a exploata la maxim cei 550 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.