Brabus Maybach 57

Brabus Maybach 57 a reuşit să doboare recordul de viteză pentru o maşina de lux, viteza înregistrată fiind de 330 km/h.

Brabus Maybach 57 Brabus Maybach 57
Propulsat de motorul SV12 Biturbo a cărui putere este de 730 CP, Brabus Maybach 57 a reuşit să doboare recordul de viteză pentru a maşină de lux înregistrând 330 km/h. Evenimetul a avut loc pe circuitul de viteză din Nardo, Italia. Recordul anterior a fost stablit tot de Brabus Maybach 57 echipat cu motorul SV12 Biturbo, dar care dezvolta o putere de "doar" 640 CP, iar viteza înregistrată în 2005 a fost de 314 km/h.

Puterea propulsorului este transmisă la roţile din spate prin intermediul unei cutii de viteză automate cu cinci trepte modificată radical. Pentru a rezista la forţele enorme generate de performanţele ridicate şi de greutatea maşinii, suspensia şi sitemul de frânare au fost de asemenea modificate, fiind înlocuite cu elemnte special construite de Brabus.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.