Brabus Mercedes SLK 2008

Autor: Cosmin Iordache 22 apr. 2008 Tuning auto

Brabus Mercedes SLK 2008Modelul de la care Brabus a pornit este Mercedes SLK 55 AMG, tunerul reuşind să îmbunătăţească simţitor performanţele de fabrică. Puterea motorului a fost urcată la 445 CP şi cuplul atinge valoarea de 635 Nm. Pentu a gestiona surplusul, Brabus a modificat cutia automată cu şapte trepte şi a montat un diferenţial special dezvoltat pentru acest proiect.

Spoilerul faţa imbunătăţeste stabilitatea la viteze mari, iar elementele laterale direcţionează eficient aerul din partea frontală către cea anterioară. Aceste modificări sunt rodul multor ore petrecute în tunelul de vânt.

Brabus Mercedes SLK 2008 Graţie noilor îmbunătăţiri, Brabus SLK sprintează până la 100 km/h în doar 4,3 secunde şi atinge o viteză maximă de 305 km/h. Pentru ca aceste cifre să nu devină fatale, Brabus a montat etrieri cu şase pistonaşe şi discuri ventilate de 355 mm pe faţă şi 300 mm pe spate. Controlul este asigurat de suspensia Brabus mai fermă şi bările antiruliu întărite.

Nu doar performanţele sunt de top, ci şi la capitolul aspect se diferenţiază de versiunea standard. Jantele au dimensiuni cuprinse între 17 şi 19 inchi. Cele patru evacuării sunt alte indicii că nu avem în faţă un model Mercedes obişnuit ci un Brabus atotputernic.

Cockpitul se remarcă prin exces de piele, majoritatea suprafeţelor fiind acoperite în Alcantara, şi personalizarea omniprezentă, logoul Brabus fiind încastrat în pragurile iluminate, pe bord şi volan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide