Bugatti Veyron Hermes Special Edition

Bugatti a dat publicităţii poze cu noi ambianţe interioare ale bolidului francez. Ne gândeam că poate vă interesează.

Bugatti Veyron Hermes Special Edition Bugatti Veyron Hermes Special Edition

Particula "Fbg" din titulatura Bugatti Veyron Fbg par Hermes aminteşte de Rue du Faubourg Saint-Honore, vechea adresă a sediului firmei Hermes.

Bugatti Veyron Hermes Special Edition Emile Hermes şi Ettore Bugatti au fost parteneri încă de la începutul secolului, Hermes fiind principalul furnizor de tapiţerii de piele şi alte accesorii exclusiviste pentru automobilele construite de Bugatti. Pentru noua ediţie specială, designerul Gabrielle Pezzini a realizat o reinterpretare a stilului în două tonuri de altădată, dedicată celebrului Bugatti Type 35 din 1924.

În primul rând, jantele cu opt braţe au un design complet nou, butucul central fiind ştanţat cu H-ul specific Hermes, iar performaţiile din extremităţi au rolul de a sugera o cusătură - emblematic pentru domeniul de activitate al firmei Hermes.

Bugatti Veyron Hermes Special Edition Dacă în cazul unui Bugatti Veyron "de serie" partea corespunzătoare habitaclului are o culoare diferită de a părţii corespunzătoare principial motorului, în cazul lui Bugatti Veyron Fbg par Hermes caroseria este neagră complet, cu excepţia capotei din faţă şi a eleronului din spate, care sunt vopsite într-o culoare bej, similară cu cea a tapiţeriei interioare. De asemenea, partea frontală este personalizată şi prin cele două fante suplimentare care flanchează grila în formă de potcoavă.

Bugatti Veyron Hermes Special Edition Atelierele Hermes din Paris au garnisit interiorul acestui Bugatti Veyron cu tapiţerie din piele de taur, accentul căzând pe grija pentru detalii. Câteva dintre elementele delicioase pentru amatorii de modă haute-couture: mânerul portierei, realizat în stilul unei genţi de voiaj de lux; un portofel din piele ăn torpedou, special conceput de Hermes; o geantă de voiaj "Toile H" în spaţiul destinat bagajelor. Suprafeţele care, în mod normal, erau finisate în decor de aluminiu sau fibră de carbon sunt acum integral îmbrăcate în piele de taur.

Maşina va fi disponibilă la sfârşitul lui 2008, pentru un preţ care va porni din jurul sumei de 1,55 milioane euro (fără taxe).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.