Carlsson Aigner CK65 RS Blanchimont

Autor: Silviu Draganescu 28 iul. 2008 Tuning auto

Interior extra luxosPentru a nu vă entuziasma foarte tare încă de la început, vă anunţăm că preţul de bază în Germania este de 464.100 de euro, unul potrivit pentru o maşină care vrea să fie un model intermediar intre S-Class şi Maybach. Pornindu-se de la interiorul primului, Aigner s-a ocupat de un set complet de decoraţiuni, ce sunt asamblate manual în doua săptămâni. Se pot alege 30 de combinaţii diferite de piele, aluminiu şi lemn nobil, practic fiecare părticică din interiorul modelului urmând să fie diferită de aceea regăsită pe varianta de serie.

Sistemul Carlsson Office Concert Hall Infotainment este compus din monitoare de 7 inch montate în tetiere, un ecran de 15 inch situat pe plafon, boxe de la Alpine şi Focal şi DVD cu sunet sorround 6.1. Maşina este dotată printre altele şi cu un router WLAN UMTS, care permite conectarea la internet a laptopurilor din apropierea şi din interiorul limuzinei.

Internet wirelessNici motorul nu a fost uitat, primind un nou control electronic, filtre de aer sport, intercoolere îmbunătăţite şi un sistem de evacuare modificat. Rezultatul este un V12 de 6.0 litri, bi-turbo, ce dezvoltă 705 CP şi un cuplu maxim de 1100 Nm limitat electronic. Acceleraţia de la 0 la 100 de km/h se face în 3,9 secunde iar viteza maximă este şi ea limitată la 320 de km/h. Traducerea acestor cifre ne-a oferit-o Markus Schister, CEO Carlsson Autotechnik GmbH: "Carlsson Aigner CK65 RS Blanchimont este cea mai puternică limuzină din lume"

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide