Carlsson Aigner CK65 RS 'Eau Rouge' Dark Edition

În spatele denumirii complicate trilingve, cu litere şi cifre, Carlsson Aigner CK65 RS 'Eau Rouge' Dark Edition, se află de fapt un model care atinge suta mult mai repede decât apuci să îi spui pe nume.

Carlsson Aigner CK65 RS 'Eau Rouge' Dark Edition Carlsson Aigner CK65 RS 'Eau Rouge' Dark Edition

Elegant şi puternicNu ne propunem exact să aflăm ce înseamnă kilometrica titulatură a modelului costum made CK65 RS "Eau Rouge" Dark Edition, cert este că vorbim despre o creaţie în colaborare cu casa de modă Etienne  Aigner şi doar zece exemplare vor exista.

Nu am terminat însă lucrurile interesante, puterea cu care se laudă acest model este colosală, putând fi preparat în două versiuni de putere 705 CP sau 756 CP.  Cuplul este de 1,150 Nm, iar cifrele dinamice ameţitoare 3,8 secunde necesare pentru sprintul până la 100 km/h şi viteză maximă 335 km/h.

Modelul se prezintă în două culori negru cu argintiu, iar interiorul poarta semnătura Aigner cu multă piele Alcantara şi sigle ale celebrei case de modă. La exterior modelul vine încălţat cu jante pe 21 de inchi, uşi LSD şi un kit special . Tehnic modelul se prezintă cu noua suspensie C-Tronic. Preţul este un alt factor care atrage priviri mirate, 309.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.