Carlsson SL CK63 RS

Autor: Cosmin Iordache acum 12 ani Tuning auto

CK63 RS - fataDe când criza economică şi-a întins tentaculele asupra industriei auto, activitatea tunerilor a fost din ce în ce mai săracă, tot mai puţine modele preparate făcându-şi apariţia în peisajul automobilistic costum. Cei de la Carlsson nu iau însă în serios prognozele economice şi ne prezintă noul model cu amprenta proprie Carlsson SL CK63 RS.

Primul lucru care iese în evidenţă este vopseaua mată, una mai rară pentru Mercedes SL, dar tot mai populară în industria de tuning. Această nuanţă este una specială denumită graphite titan şi dacă vă displace Carlsson mai oferă alte cinci culori. Vizual roadster-ul se diferenţiază prin spoilere noi, cei posterior cu difuzor integrat, jante de aliaj pe 20 de inchi şi  spectaculoasele uşi Lambo.

Modificările exterioare sunt dublate de creşterea puterii la 600 CP, asigurând un demaraj până la 100 km/h cronometrabil în 4,1 secunde. Viteza de top va fi una de 323 km/h. Aşa cum spuneam, preţul este destul de prohibitiv, 272.500 euro.Comentarii
Inchide