CFC propune programul Neuss pentru Volkswagen Golf GTI

Specialiştii germani de la CFC au preparat cum se cuvine un VW Golf GTI, maşina devenind mai potentă, dar şi mai... guralivă.

CFC propune programul Neuss pentru Volkswagen Golf GTI CFC propune programul Neuss pentru Volkswagen Golf GTI

VW Golf GTI by CFCVrei să agăţi blondele mai uşor? Poţiîncerca un Volkswagen Golf GTI, tunat de specialiştiigermani de la CFC - asta în cazul în care precedenta lor creaţie,Hummer H2 by CFC, nu te-a ajutat...

Tunerul a apelat la un program de personalizare propriu, denumitNeuss. Acesta constă, în primul rând, în acoperireacaroseriei cu o folie specială, într-o nuanţă de argintiumat, care costă nu mai puţin de 1.500 euro.

Meniul mai cuprinde o suspensie reglabilă de origine APX (749euro), un sistem de evacuare Eisenmann (1.000 euro) cu ieşiricromate de diametru mare, sau jante de 19", de la ASA (1.999 euro).Performanţele motorului au fost upgradate graţie celor de la XBMTuning, puterea ajungând la 265 CP, iar cuplul maxim la 390Nm.

Punctul forte: uzina de sunetÎnsă punctul forte al maşiniieste sistemul de entertainment, pus la punct deMK-SoundStyle. Acesta utilizează un radio PioneerDEX-P99RS (999 euro), cuplat la un subwoofer Pioneer TS-W8102SPL)şi patru mari difuzoare PRS-D2000SPL), plasate în portbagaj. Înpartea din faţă, au fost folosite difuzoare şi twittere Rainbow, întimp ce cablajele şi cuplajele sunt de origine Stinger.

Cât de performantă e uzina audio din acest VW Golf GTI by CFC,nu ştim. Dar se pare că e cu lipici la blonde...