Chevrolet Camaro Bumblebee, transformat într-o limuzină

Fanii petrecerilor şi ai seriei de filme Transformers au fost, probabil, publicul-ţintă pentru ultima creaţie a companiei australiene ShowTime limos: un Chevrolet Camaro cu pachet Bumblebee transformat în… aţi ghicit: limuzină.

Chevrolet Camaro Bumblebee, transformat într-o limuzină Chevrolet Camaro Bumblebee, transformat într-o limuzină

Transformarea oricărei maşini în limuzină a devenit un fel de modă în ultimul timp, iar motivul pentru acest fapt ar putea fi plăcerea petrecăreţilor de a ajunge la evenimentul dorit în timp ce atrag privirile celorlalţi participanţi la trafic.

Iar nimeni nu o să atragă mai multe priviri decât cei care merg la nuntă sau la balul bobocilor într-o limuzină Chevrolet Camaro Bumblebee cu uşi de tip fluture în spate şi uşi de tip lambo în faţă.

Maşina a fost creată de firma ShowTime limos, care are sediul în oraşul Perth din Australia, iar oficialii companiei spun, într-un clip de prezentare, că limuzina galbenă e perfectă pentru petrecerile de absolvire, zile de naştere sau „orice altă ocazie specială”.

Sub capotă, motorul V8 de 6,2 litri care produce 426 de cai-putere a rămas neatins de australieni. În schimb, interiorul, care e suficient de încăpător pentru nouă persoane, a primit o grămadă de elemente care aduc aminte de filmul  hollywoodian Transformers, precum tapiţeria banchetelor, geamul despărţitor şi un model al capului personajului care a dat naştere acestei creaţii: Bumblebee.

Celelalte limuzine din oferta companiei australiene sunt trei modele Chrysler 300C şi cinci exemplare ale SUV-ului Hummer H2, dintre care două vopsite în roz.

Video Chevrolet Camaro Bumblebee limuzină:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.