Chrysler 300C by Startech la Geneva 2008

La Geneva, printre mutiplele premiere, îşi va face loc şi un Chrysler 300C preparat de Startech, model ce va presăra puţin "gangsta' style" şi două degete de bling asupra evenimentului din Ţara Cantoanelor.

Chrysler 300C by Startech la Geneva 2008 Chrysler 300C by Startech la Geneva 2008
Echivalentul lui Tony Montana în peisajul automobilistic curent, Chrysler 300C, vine la Geneva în nuanţe şi finisaje deloc discrete şi încălţat cu jante gigantice de 20 inchi, sau cu cele Startech Monostar de 22 de inchi, de-a dreptul ostentative. Grila cromată şi semnalizatoarele cu LED-uri sunt alte detalii care fac modelul să iasă în evidenţă în orice parcare.

Interioul îşi răsfaţă ocupanţii cu multă piele şi inserţii de lemn, iar şoferul are noi jucării sub forma unui volan sport şi a pedalireului şi levierului din aluminiu. Logo-urile iluminate Startech inserate în praguri sunt alte elemente care şterg şi ultima urmă de banalitate de pe acest model.

Sub capotă se oferă un motor, nu foarte gangsta' , ci mai degrabă muncitoresc, fiind, de fapt, un diesel de 3 litri cu o putere mărită de la 218 CP la 268 CP şi un cuplu final de 580 Nm. Timpul până la 100 km/h este scurtat la 7,6 secunde, dar nu contează cât de repede ajungi ci cu cât stil.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.