Citroen C-Crosser Cobra

Apărut de curând în showroomuri, noul SUV francez Citroen C-Crosser le-a atras atenţia specialiştilor de la Cobra Technology & Lifestyle.

Citroen C-Crosser Cobra Citroen C-Crosser Cobra
Pentru a-i conferi un look cât mai agresiv, cei de la Cobra Technology & Lifestyle i-au adăugat noului Citroen C-Crosser o grilă custom şi o bară nichelată cu diametrul de 60 mm, oferind posibilitatea instalării unui kit special.

Sunetul de motor sport şi imaginea dură dată de gura de aerisire cromată a emisiilor sunt printre principalele trăsături ale specialiştilor de la Cobra Technology & Lifestyle. Cea mai atractivă versiune a lui C-Crosser este dotată cu roţi Cobra Grenada II 8Jx17, cu cauciucuri de 245/55 R 17. Calitatea foarte bună a acestor elemente de tuning este dată de cei doi ani de garanţie, fără limită de kilometri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.