Corvette Z06 tunat de Katech Performance

Tuningul celor de la Katech a fost făcut ca la carte: greutate redusă şi un motor mai puternic. Iată ce a ieşit!

Corvette Z06 tunat de Katech Performance Corvette Z06 tunat de Katech Performance

Corvette Z06 tunat de KatechModificările aduse de tuner modelului Corvette Z06 sunt comparabile cu cele pe care le fac de obicei marii producători de supercaruri modelelor proprii, cum ar fi Ferrari, Lamborghini sau Porsche. Corvettul are acum cu 80 CP mai mult decât cei 505 CP pe care îi avea iniţial şi cântăreşte 1281 kg, cu 140 kg mai puţin. Acest lucru a fost posibil datorită pieselor aftermarket, mai uşoare, care i-au fost adăugate supercarului american.

Cu astfel de performanţe modelul tunat ar putea accelera de la 0-100 km/h în mai puţin de 3.9 secunde, timp scos de o ediţie specială a modelului. Practic bolidul american din imagini este mult mai performant decât un Porsche 911 GT3 RS, model care costă cu câteva zeci de mii de euro mai mult decât Corvette Z06.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.