Dacia Logan 2,0 RS

Dacia Logan RS a ajuns şi pe circuitul de la Nurburgring, acolo unde a reuşit un timp apropiat de 9 minute, o performanţă satisfăcătoare pentru micul bolid.

Site-ul revistei germane Auto Bild a publicat un articol exploziv, având ca subiect Dacia Logan 2,0 RS de 200 CP. Nu este vorba de o versiune de rally, ci de o maşină de serie "îmbogăţită" cu elemente de la Clio Sport. Tuningul făcut Bernd Hütter se rezumă la grupul motopropulsor.

Motorul care echipează versiunea de serie Clio Sport dezvoltă o putere de 179 CP. Pentru a-i ridica puterea la aproape 200 CP au fost montate un filtru de aer şi un sistem de evacuare sport. Pe lângă propulsor, inginerii au mai înlocuit şi cutia de viteze cu una secvenţială cu şase trepte, de asemenea împrumutată de pe Clio Sport. Graţie acestor modificări, Dacia Logan 2,0 RS este capabilă să atingă o viteză de top de 210 km/h!

Deocamdată, Dacia Logan 2,0 RS este un unicat, iar valoarea totală a maşinii se ridică la 43.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.