Dacia Logan Dracula by Deswart

România are ca brand de ţară Dracula şi ca brand automobilistic Dacia Logan. O gaşcă de germani inventivi au combinat cele două şi a ieşit un automobil cu motive transilvănene, mult roşu sângeriu şi un preţ exorbitant.

Dacia Logan Dracula by Deswart Dacia Logan Dracula by Deswart
Dacia Logan este unul dintre cele mai de succes automobile noi de import pe piaţa germană. Metaforic, am putea spune că este ameninţarea din Carpaţi pentru maşinile germane - probabil asta a fost ideea care a stat la baza acestui proiect.

Dacia Logan Dracula by DeswartÎnsă nu vorbim de un tuning exagerat, cu spoiler în formă de colţi sau eleron-mantie, ci de pictarea caroseriei în stil airbrush, cu motive specifice legendei lui Dracula. Doar jantele de 18" din aliaj aduc o notă de tuning maşinii în ce priveşte aspectul exterior, în timp ce sigla a devenit din albastră roşie, iar logo-ul "Dacia" a fost înlocuit cu "Dracula".

Modificările cu adevărat importante se regăsesc la interior. Amestecul de tapiţerie Alcantara roşie (nu chiar ca sângele) şi negrul specific criptelor este suficient de reuşit pentru amatorii de lucruri morbide, dar mult mai adecvat pentru amatorii de sportivitate şi gadgeturi: scaune Recaro profilate, volan sport cu diametrul de 320 mm, monitor LCD, spoturi cu LED-uri, sistem audio Alpine (de trei ori mai scump decât maşina!) sau monitoare în tetierele scaunelor din faţă.

Dacia Logan Dracula by DeswartNu în ultimul rând, în portbagaj există două sicrie mici, care se deschid de la telecomandă... Pentru toate acestea trebuie să fiţi pregătit să faceţi o mică vărsare de sânge în contul din bancă: nu mai puţin de 45.000 de euro costă acest exemplar unic.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.