Dacia Logan Dracula by Deswart

Autor: Oraan Mărculescu 28 feb. 2008 Tuning auto

Dacia Logan este unul dintre cele mai de succes automobile noi de import pe piaţa germană. Metaforic, am putea spune că este ameninţarea din Carpaţi pentru maşinile germane – probabil asta a fost ideea care a stat la baza acestui proiect.

Dacia Logan Dracula by DeswartÎnsă nu vorbim de un tuning exagerat, cu spoiler în formă de colţi sau eleron-mantie, ci de pictarea caroseriei în stil airbrush, cu motive specifice legendei lui Dracula. Doar jantele de 18" din aliaj aduc o notă de tuning maşinii în ce priveşte aspectul exterior, în timp ce sigla a devenit din albastră roşie, iar logo-ul "Dacia" a fost înlocuit cu "Dracula".

Modificările cu adevărat importante se regăsesc la interior. Amestecul de tapiţerie Alcantara roşie (nu chiar ca sângele) şi negrul specific criptelor este suficient de reuşit pentru amatorii de lucruri morbide, dar mult mai adecvat pentru amatorii de sportivitate şi gadgeturi: scaune Recaro profilate, volan sport cu diametrul de 320 mm, monitor LCD, spoturi cu LED-uri, sistem audio Alpine (de trei ori mai scump decât maşina!) sau monitoare în tetierele scaunelor din faţă.

Dacia Logan Dracula by DeswartNu în ultimul rând, în portbagaj există două sicrie mici, care se deschid de la telecomandă… Pentru toate acestea trebuie să fiţi pregătit să faceţi o mică vărsare de sânge în contul din bancă: nu mai puţin de 45.000 de euro costă acest exemplar unic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide