Dacia Logan Pick Up Lifestyle by Elia

Dacia Logan Pick-Up poate căra până 800 de kilograme....de orice, dar asta nu înseamnă că nu poate să o facă cu stil, ba din contră cei de la Elia îl fac să arate chiar tentant printr-o accesroizare corecta.

Dacia Logan Pick Up Lifestyle by Elia Dacia Logan Pick Up Lifestyle by Elia

Dacia Logan Pick-up poate arăta şi bineDupă cum se poate observa, deşi este un vehicul eminamente practic, Daciei Logan Pick-Up nu îi trebuie mult pentru a arăta, paradoxal, bine. Jante pe 17 inchi, suspensia puţin coborâtă, prelungiri ale spoilerelor şi praguri, plus un bullbar şi un rollbar pentru benă cromate, şi putem spune că avem chiar un El Camino autohton. Cei de la Elia reuşesc astfel să scoată la iveală potenţialul de tuning al acestui model destul de puţin metrosexual. Ei nu sunt singurii însă, avem chiar şi un exemplar românesc interesant accesorizat.

Totul are un preţ însă. În Germania versiunea individualizată de Elia şi botezată Lifestyle, dotată cu motorul de 1.6 litri costă 12.950, iar cea economică cu propulsorul diesel ajunge la 15.450 de euro. Un preţ mic totuşi pentru întreprinzători germani cu afinitate pentru tuning, dar destul de mare pentru ai noştri cărăuşi...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.