Dacia Logan Pick-Up Tuning

Multe Loganuri tunate circulă pe străzile din România. Dar nu ştiu de ce totuşi un Logan Pick-Up tunat mă mai miră.

Dacia Logan Pick-Up Tuning Dacia Logan Pick-Up Tuning

Dacia Logan Pick Up Şi spre deosebire de multe alte încercări de tuning, acesta este unul chiar reuşit. Chiar dacă este pus pe o Dacia Logan Pick-up. Jante ce par de 17 inch, vopsea mată, spoiler faţă nou şi o gardă la sol mai mică. De asemenea, avem nelipsitele geamuri fumurii şi blocurile optice de tip angel-eyes. Dar rezultatul nu este rău.

Păcat de motorizarea de 1,6 MPI ce nu se ridică la nivelul esteticului. Iar privită din exterior, maşina îmi aduce aminte de un alt model pe care l-am prezentat acum 3 luni. Dar nu ştiu de ce îmi aduce aminte:D.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.