Dacia Logan Van Adventure Line

Autor: Oraan Mărculescu 28 aug. 2009 Tuning auto

Interior utilat pentru campingCehii de la KPS Automobile sunt specializaţi în transformarea vanurilor în maşini de camping, prin utilarea lor cu diverse accesorii. Ultima lor creaţie este Dacia Logan Van Adventure Line, cea mai ieftină alternativă pentru maniacii campingului pe patru roţi.

La preţul maşinii, de 9.800 euro, se mai adaugă două pachete: Adventure Line, pentru circa 4.600 euro, sau Adventure Line Plus, pentru 6.800 euro (beneficiază de baterii alimentate de la panouri solare, plasate pe plafon).

Însă lista de echipamente este lungă, o maşină complet echipată pentru cei mai pretenţioşi putând ajunge la aproape 20.000 euro. Bani pentru care Dacia Adventure le oferă celor doi ocupanţi un pat suficient de mare, aer condiţionat, sistem de încălzire Webasto, diverse dulăpioare, mini-frigider, plită electrică, senzori de parcare şi cameră cu afişarea imaginilor pe un ecran LCD, sistem multimedia evoluat, baterie pentru duş şi multe altele – să nu uităm de folia de cort, care permite transformarea maşinii într-un semicort.

Pe când o asemenea propunere şi în România?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide