Dodge Challenger SRT8 by Speedfactory

Speedfactory un tuner specializat în modificarea modelelor de top Chrysler, anunţă lansarea unui kit de 800 CP pentru Dodge Challenger SRT8.

Dodge Challenger SRT8 by Speedfactory Dodge Challenger SRT8 by Speedfactory
Pachetele de tuning, dezvoltate de cei de la Speedfactory, propun clienţilor şase oferte pentru modelele Dodge Challenger R/T şi SRT8. Trei upgrade-uri de putere normal aspirat şi trei kit-uri care implică turbo compresoare.

Primul stadiu pentru upgrade-ul de putere normal aspirat creşte puterea lui 6.1L HEMI SRT8 la 500 CP. Cel de-al doilea pachet mai aduce un plus de 30 CP, în timp ce ultimul pachet presupune reconstrucţia totală a propulsorului, puterea obţinută fiind de 600CP.

Upgrade-urile de putere care implică turbo compresoare, sunt după cum urmează: stadiu1 oferă o creştere de putere de 125 CP pentru Dodge Challenger R/T’s 5.7L HEMI, stadiul doi şi trei sunt rezervate pentru SRT8’s 6.1L HEMI care fac ca puterea maximă să fie de 630 CP, respectiv 800 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.