Dodge Challenger SRT8 Roadster la SEMA

Dodge Challenger va fi una dintre vedetele de la SEMA, fiind printre cele mai personalizate modele expuse la Salon nord american, dar cu siguranţă în evidenţă va ieşi versiunea Roadster....sau mai degrabă Speedster.

Dodge Challenger SRT8 Roadster la SEMA Dodge Challenger SRT8 Roadster la SEMA

Asteptam pozele realeDodge Challenger SRT-8 este prin definiţie un model retro, dar cei de la Group Five Unlimited s-au gândit să îi adauge şi mai mult parfum de old-timer prin crearea unei versiuni Roadster, sau după cum putem observa din imagini mai degrabă Speedster. Schiţele pe calculator ilustrează un model cu parbriz scurt, în stilul modelelor superperformante de la mijlocul secolului XX, şi doar două locuri, cele din spate fiind mascate prin prelungirea părţii posterioare.

De asemenea, exerciţiul de design sugerează noi spoilere, o mare priză pe capotă,  stopuri cu LED-uri şi noi evacuări. Rămâne momentan o necunoscută dacă Challenger Roadster va vedea lumina zilei ca model vândut într-o serie limitată, sau va fi doar un concept expus doar în lumina reflectoarelor. Acest lucru poate fi clarificat doar de începerea Salonului din L.A.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.