edo 630 Scuderia

În această primăvară se poartă kiturile aerodinamice. edo Competiotion Motorsport, tuner specializat în prepararea supercarurilor, se aliniază curentului şi oferă un pachet complet pentru Ferrari 599 GTB.

edo 630 Scuderia edo 630 Scuderia
edo 360 ScuderiaCu pachetul "edo 630 Scuderia", edo Competition contribuie atât la îmbunătăţirea coeficientului aerodinamic, dar pune în evidenţă şi trăsăturile modelului Ferrari 599 GTB prin accentuarea liniilor fluide. În partea frontală se observă un decupaj mai amplu al prizelor pentru a asigura un reglaj termic optim al propulsorului.

De asemenea, edo spune că "oxigenarea" componentelor mecanice, în speţă a frânelor, prelungeşte durata de viaţă a şi reduce frecvenţa vizitelor pentru revizii. Această motivaţie pare însă neconvingătoare atunci când îţi permiţi un Ferrari.

În partea din spate, difuzorul a fost supradimensionat şi are şase lame dispuse spre exterior pentru a îmbunătăţi apăsarea aerodinamică. În spiritul creşterii stabilităţii, a fost montat şi un eleron subtil din fibră de carbon. Noile elemente de caroserie au fost create integral din fibră de carbon şi reduc cu 50 de kilograme masa supercarului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.