Evanta DB4 GT Zagato - replică bazată pe Aston Martin DB7

Care este soluţia dacă doreşti o maşină extrem de rară şi scumpă? Să apelezi la un specialist, care poate realiza o replică după pofta inimii. În acest caz, Evanta readuce în actualitate DB4 GT Zagato, o adevărată bijuterie a anilor '60.

Evanta DB4 GT Zagato - replică bazată pe Aston Martin DB7 Evanta DB4 GT Zagato - replică bazată pe Aston Martin DB7

Mai întâi, puţină istorie: Aston Martin DB4 GT Zagato a fost primul proiect realizat în colaborare de fabricantul britanic şi casa de design italiană, maşina fiind prezentată publicului pentru prima dată în 1960, la Salonul Auto de la Londra. Până în 1963, Aston Martin a găsit nu mai puţin de 19 doritori să aibă în garaj această bijuterie, iar până în 2000 au fost produse în total doar 25 de exemplare.

Desi nu pare, Evanta DB4 GT Zagato e o replica bazata pe Aston Martin DB7

Nu ar trebui să ne mire că gradul înalt de exclusivitate a lui Aston Marton DB4 GT Zagato, dar şi faptul că e considerată, şi la ora actuală, drept una dintre cele mai frumoase maşini din istoria auto duc la preţuri exorbitante - un exemplar a fost vândut la o licitaţie recentă pentru aproape două milioane de dolari!

Pentru o sumă mai mică (dar necomunicată oficial), micul fabricant englez Evanta este dispus să transforme visul oricărui fan DB4 GT Zagato în realitate, folosind ca bază tot un model Aston Martin, dar mai modern - este vorba despre Aston Martin DB7, al cărui motor V12 şi echipare luxoasă ar trebui să satisfacă orice gusturi.

Evanta DB4 GT Zagato beneficiaza de multe ingrediente specifice masinilor clasice

Mult mai important este că Evanta reuşeşte să creeze o replică de Aston Martin DB4 Zagato fără ca rezultatul să îi dea vreun indiciciu privitorului că la bază avem un GT modern. În rest, imaginile vorbesc de la sine, iar cei de la Evanta sunt siguri că vor primi suficient de multe comenzi de la cei interesaţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.