Ferrari 458 Italia, tunat din nou de Vorsteiner. Special pentru pasionaţi!

Fotogaleria serii vine din partea celor de la Vorsteiner, care au pus mâna pe un Ferrari 458 Italia şi l-au făcut, culmea, mai frumos!

Ferrari 458 Italia, tunat din nou de Vorsteiner. Special pentru pasionaţi! Ferrari 458 Italia, tunat din nou de Vorsteiner. Special pentru pasionaţi!

E foarte greu să iei un Ferrari 458 Italia şi să îi adaugi lucruri fără a-l strica. Cei de la Vorsteiner însă nu sunt la prima lor întâlnire cu maşina, dacă vă mai amintiţi de clipul video precedent.

Perfecţiunea, dusă un nivel mai sus

De data asta, avem un superb exemplar alb, cu un splitter frontal din fibră de carbon care arată senzaţional, precum şi cu o modificare aerodinamică a spoilerului spate, pentru a-l face să fie şi mai ameninţător decât era pe modelul original.

Întoarce capetele pe stradă în 3.5 secunde

De asemenea, avem un difuzor spate nou mai agresiv şi mai ieşit din comun decât pe original, stopuri fumurii şi jante uriaşe, toate într-o combinaţie de zile mari.

Un spate desprins din filmele SF. Chiar şi azi!

Judecaţi voi înşivă, răsfoind galeria foto integrală! 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.