Ferrari GTB 599 Fiorano by Project Kahn

Project Kahn aplică aceeaşi reţetă şi în cazul modelului Ferrari GTB 599, multă eleganţă, nimic ostentativ, modificări bine gândite, dar de efect şi aceleaşi poze alb-negru...

Ferrari GTB 599 Fiorano by Project Kahn Ferrari GTB 599 Fiorano by Project Kahn

599 Fiorano elegantCei de la Project Kahn au aplicat întotdeauna "less is more" cînd vine vorba de super maşini, vezi Aston Martin DB9 şi Bentley Continental GT, şi cu accesoriile potrivite au reuşit să scoată tuninguri potrivite fără a exagera. Aceeaşi metamorfoză a fost aplicată şi modelului Ferrari GTB 599 Fiorano, care la prima vedere pare asortat doar cu noi jante.

În mare parte aşa este, dar prin alegerea designului potrivit şi coborârea gărzii la sol, procesul face de prisos alte modificări, arătând pur şi simplu perfect. Singurul lucru la care tunerii şi-au permis să intervină a fost evacuarea, modificată pentru a da un sunet mai baritonal. Puterea rămâne la aceeaşi cotă: 620 CP. Se vede că domnul Afzal Kahn este pasionat de maşini, nu degeaba este posesorul numărului "F1" în Marea Britanie..

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.