Fiat Panda transformat în monster truck? Da, se poate!

Monştrii pe patru roţi au la bază, de obicei, camionete sau chiar camioane. Nu şi în cazul de faţă, unde un Fiat Panda 4x4 nou-nouţ a fost supus unui tratament radical de înălţare.

Fiat Panda transformat în monster truck? Da, se poate! Fiat Panda transformat în monster truck? Da, se poate!

Ultima generaţie a citadinei italiene cu pretenţii de off-roader Fiat Panda 4x4 a fost prezentată cu mai puţin de două luni în urmă, la Salonul Auto Paris 2012, dar asta nu i-a împiedicat pe câţiva italieni să transforme maşinuţa într-un… monster truck.

Nu ştim dacă sub capota monstruleţului se află motorul original sau dacă a fost înlocuit cu unul mai mare, însă ştim că roţile imense îl fac să arate cu adevărat ameninţător, chiar dacă seamănă puţin cu un tractor.

Video Fiat Panda 4x4 monster truck:

Ce părere aveţi despre maşinuţa transformată în monster truck? Ar fi bună pentru iarna asta?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.