Ford Fiesta by Mountune

Autor: Dan Vache 16 mart. 2009 Tuning auto

Interesanta abordare stilisticaDisponibil pe versiunile Titanium şi Zetec-S, noul kit de tuning dezvoltat de Mountune Performance în colaborare cu Ford Team RS, cuprinde modificări atât estetice cât şi tehnice. Astfel, motorul de 1,6 litri are acum o admisie nouă şi o evacuare sport, pentru ca puterea maximă să crească de la 120 la 140 CP, în timp ce cuplul sare şi el până la 170 Nm, cu 18 Nm mai mult comparativ cu versiunea de bază.

Iar performanţa s-a îmbunătăţit în acest fel vizibil. Acceleraţia de la 0 la 96 km/h a scăzut cu 2 secunde, de la 9,9 la 7,9 secunde. Şi la nivel estetic modificările au un impact destul de mare. Un nou spoiler, praguri, un eleron spate şi un difuzor integrat, toate alcătuiesc alături de stickerele galbene şi jantele asortate o maşină foarte interesantă din punct de vedere vizual.

Iar toate upgrade-urile vin cu o garanţie de 12 luni sau 20.000 de km, operaţiunea de montare a acestora neafectând garanţia noii Ford Fiesta, lansată de curând şi în România. Un mode Fiesta RS oare când vom vedea?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide