Ford Focus by Loder 1899

Cu noul pachet sport, tunerul bavarez Loder 1899 aduce un plus de agresivitate atât la exterior cât şi în interior modelului Ford Focus facelift.

Ford Focus by Loder 1899 Ford Focus by Loder 1899
Cei de la Loder 1899 au ales pentru transformare, noul model Ford Focus TDCi de 2.0 litri care dezvoltă o putere de numai 136 CP. Bodykit-ul, disponibil şi pe variantele în trei şi cinci uşi, şi aşteptat şi pe varianta ST, este compus în mare parte din spoiler-ul faţă, difuzorul spate şi pragurile laterale, combinate cu jantele din aliaj de 17’’ şi 20’’ şi un kit cu garda la sol de 35 mm.

În ce priveşte partea tehnică, tunerul bavarez ridică puterea motorului diesel de 2.0 litri de la 136 CP la 165 CP, datorită resoftării unităţii de control a motorului (ECU) şi utilizării unui sistem de evacuare sport.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.