Ford Focus ST by Mountune Performance

Cine doreşte să aibă un Focus ST apropiat mai mult de fratele mai mare RS, are acum posibilitatea să apeleze la un kit de tuning ce măreşte puterea motorului până la 260 CP.

Ford Focus ST by Mountune Performance Ford Focus ST by Mountune Performance

Principalele modificari sunt sub capotaKitul va fi oferit de Ford Marea Britanie la dealerii oficiali atent selectaţi pentru un preţ de 1120 de lire sterline, preţ ce nu cuprinde manopera de instalare. Modificările esenţiale constau în intercoolerul mai mare, filtrul de aer schimbat şi un nou soft de management al motorului, ce măreşte puterea totală a Duratecului de 2,5 litri la 260 CP la 5500 rpm, în timp ce cuplul maxim atinge acum 400 Nm la doar 2500 rpm.

0-60mph se realizează acum în 5,9 secunde în loc de 6,5, în timp ce acceleraţia până la 160 de km/h a fost îmbunătăţită cu 1,9 secunde, până la 14,1 secunde. Cel mai important, tot acest tuning nu afectează garanţia maşinii. Iar asta nu e tot. Mountune Performance pregăteşte o noua suspensie pe Focus ST precum şi alte pachete ce vor fi disponibile mai târziu anul acesta.

VEZI TOATE ANUNTURILE FORD.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.