Ford Kuga by Delta4x4

Casa de tuning, Delta4x4, specializată în modele 4x4, a făcut public noul program de îmbunătăţire a aspectului "kinetic" al lui Ford Kuga.

Ford Kuga by Delta4x4 Ford Kuga by Delta4x4
Ford Kuga by Delta4x4Cei de la Delta4x4 şi-au îndreptat atenţia asupra modificării gardei la sol al lui Ford Kuga. Astfel, s-a reuşit înălţarea maşinii până la 550 mm, ceea ce îmbunăţăţeşte comportamentul maşinii pe teren accidentat. Mai mult decât atât, cei de la Delta4x4 au echipat maşina cu jante din aliaj uşor al căror diametru variază în intervalul 18"-22". Puterea motorului diesel de 2,0 litri a fost ridicată la 162 CP iar cuplul motor la 380 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.