Ford Mustang Arc Audio - tuning brutal

Ford Mustang i-a incitat întotdeauna pe amatorii de tuning şi a dus la creaţii care mai de care mai ieşite din comun. Acum, însă, vorbim de un "tuning la tuning", deoarece, de această dată, a fost modificat un Mustang modificat în prealabil de Saleen.

Ford Mustang Arc Audio - tuning brutal Ford Mustang Arc Audio - tuning brutal

All in blackMaşina de bază pentru acest tuning nu este un simplu Ford Mustang, ci unul preparată de Saleen, care beneficiază de un motor V8 de 4,6 litri şi 435 CP. Pe lângă asta, din meniu mai fac parte suspensia pneumatică, marele eleron din spate sau jantele de 20", tot tabloul fiind cufundat într-un negru omniprezent, care face maşina de faţă mai terifiantă decât KITT, maşina lui Knight Rider.

4 subwoofereInteriorul este un univers audio extravagant de origine Kenwood, cu sistem de navigaţie, DVD şi diverse alte chestii uzuale pentru cunoscătorii în materie. Totuşi, se remarcă cele patru subwoofere, încastrate într-un plastic orange şi care, cu siguranţă, depăşesc auditiv guturalul V8.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.