Ford Mustang Saleen S302 Extreme

Cel mai puternic model produs de Saleen pe baza lui Ford Mustang capătă apelativul "Extreme" şi nu mai puţin de 620 CP.

Ford Mustang Saleen S302 Extreme Ford Mustang Saleen S302 Extreme
Pe lângă seria "Heritage", produsă de Saleen tot pe baza lui Ford Mustang, mai este oferit modelul Saleen S302 Extreme, un Mustang cu nu mai puţin de 620 CP. Un cadou special pentru cea de-a 25-a aniversare Saleen.

Tehnic, este vorba despre acelaşi V8 de 4,9 litri (302 cubic inch) de pe Saleen H302SC, dotat cu un dublu compresor mecanic cu intercooler, care acum dezvoltă cu 40 CP mai mult. Transmisia este asigurată tot de o cutie de viteze manuală cu şase rapoarte, dar a mai fost adăugat un diferenţial spate Max-grip , pentru evitarea pierderilor de putere. Suspensia Saleen Racecraft provine direct din cursele de circuit, fiind dotată cu a doua generaţie a sistemului Watts Link, de bare stabilizatoare speciale. Jantele sunt de 20" (faţă de "numai" 19" la H302SC), iar discurile de frână sunt de 15" pe faţă şi 11,8" pe spate, în creştere faţă de H302SC.

Pentru 2008 este prevăzută o cifră de producţie de 100 de exemplare, fiecare cu un preţ de pornire de 80.000 USD. O sumă foarte acceptabilă , având în vedere puterea de peste 600 CP, care permite un demaraj de pe loc până la 100 km/h în mai puţin de 4 secunde.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.