From Germany with love: Mercedes CLS 63 AMG by GSC

Autor: Laurenţiu Florescu 14 iun. 2012 Tuning auto

Chiar dacă germanii de la AMG au garnisit noul CLS cu 518 CP şi au adus mai multă sportivitate în design-ul modelului din Stuttgart, unii clienţi nu sunt mulţumiţi niciodată. Spre bucuria lor, German Special Customs a lansat un pachet de tuning menit să transforme CLS-ul dintr-un coupe cu patru uşi elegant într-o fiară scăpată din competiţiile automobilistice.

Pentru început, GSC a montat un kit aerodinamic foarte agresiv, format din spoilere faţă-spate, praguri, o apotă nouă şi un mic eleron pentru portbagaj. Jantele negre de 20 de inch şi difuzorul de aer întregesc tema sportiv-agresivă aleasă de tunerul german. Pentru exterior s-a ales un gri mat, culoare ce accentuează caracterul agresiv al coupe-ului din Stuttgart.

Design-ul extrerior este cu siguranţă un element de atracţie important al pachetului, dar „la pièce de résistance” se află sub capotă. Propulsorul V8 a primit turbo-compresoare noi, un sistem de evacuare mai performant şi o unitate de comandă a motorului upgradată. Toate aceste modificări aduc performanţele motorului în dreptul valorilor de 740 CP şi 700 Nm. Coupe-ul german ajunge acum de la 0 la 100 km/h în doar 3,7 secunde şi se opreşte doar după ce acul vitezometrului ajunge în dreptul valorii de 350 km/h.

Pentru o manevrabilitate mai bună, GSC a montat o suspenise KW mai performantă şi a încălţat jantele de 20 de inch cu anvelope Continental de dimensiunile 265/30 R20 pe faţă şi 295/25 R20 pe spate. Pentru interior, tunerul german oferă Alcantara, scaune sport şi diferite elemenete din fibră de carbon.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide