G-Power M3 Tornado RS este cel mai puternic BMW M3!

Ultima creaţie a tunerului G-Power este un BMW M3 Coupe care în urma modificărilor aduse propulsorului V8, modelul bavarez se poate lăuda cu o putere de 720 CP.

G-Power M3 Tornado RS este cel mai puternic BMW M3! G-Power M3 Tornado RS este cel mai puternic BMW M3!

Kitul de forţă denumit SK III "Sporty Drive" constă într-un compresor mecanic care "obligă" motorul V8 să dezvoltă o putere de 720 CP şi un cuplu maxim de 700 Nm. Ceea ce înseamnă că modelul bavarez poate ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 3,7 secunde şi la 200 km/h în 9,7 secunde. Viteza maximă se situează la 330 km/h.

În ce priveşte kit-ul exterior, M3 Tornado RS beneficiază de câteva elemente din fibră de carbon ce au rol aerodinamic şi un set de jante pe 20 inch, încălţate cu pneuri Michelin Super Sport.

Fără a include şi instalarea, preţul pentru un asemenea pachet performant este de 35.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.