GAS Scythe concept

Galpin Auto Sports (GAS), care este printre altele şi magazinul oficial al celor de la Pimp My Ride, s-a hotărât să vină cu ceva unic la SEMA.

GAS Scythe concept GAS Scythe concept

Desigg indrazant - calitate americanaS-a pornit iniţial de la un Ford Mustang GT Convertible, de la care s-au îndepărtat toate bucaţile de caroserie. Apoi s-a montat un propulsor V8, de 5 litri şi 1005 CP, preparat de cei de la GAS, cu doua compresoare mecanice, 3 supape pe cilindru, o chiulasă performantă şi o admisie nouă. Frânarea este asigurată de discuri Wilwood de 16,5 inch iar ţinuta de drum e monitorizată real-time de un procesor ce setează suspensia pe aer.

Interiorul este dominat de electronice, de la numeroasele laptopuri până la conexiunea internet 3G şi sistemul audio compatibil cu iPod şi capabil să preia ordine de la pasageri. Pe scurt, vorbim de un adevărat Show-Car, ce va atrage privirile multor vizitatori ai ediţiei de anul acesta a SEMA.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.