Geely cu tuning chinezesc

Bine că nu înţelegem chineza - măcar aşa suntem scutiţi de cuvintele de laudă ale proprietarei la adresa maşinii sale modificate.

Geely cu tuning chinezesc Geely cu tuning chinezesc

Tuning. Sau nu.Specialiştii în tuningul adevărat vor protesta cu vehemenţă: nu poate fi vorba de o maşină modificată în aceste imagini, ci mai degrabă de un bricolaj îndoielnic, care mai mult dăunează aspectului, oricum, banal al maşinii de bază. Totuşi, punem pariu că tipei din poză nu-i pasă şi are impresia că maşina ei e cea mai tare din parcare?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.