GeigerCars Corvette Z06 Black Edition

Inspiraţi de italieni, germanii de la Geiger şi-au îndreptat atenţia asupra modelului american Corvette Z06, creând astfel ediţia specială GeigerCars Corvette Z06 Black Edition.

GeigerCars Corvette Z06 Black Edition GeigerCars Corvette Z06 Black Edition
Modificările exterioare al ediţiei speciale GeigerCars Corvette Z06 Black Edition se rezumă la partea din spatele maşinii, fiind aproape evidentă asemănarea unor elemente ale acestuia cu modelele Ferrari 599 şi F430. Noua maşină de la Geiger dispune în partea din spate de un spoiler care încorporează difuzoare aerodinamine, blocuri optice cu tehnologia LED şi terminaţii cromate ale sistemului de evacuare.

Modificările majore au fost făcute sub capota maşinii: puterea propulsorului V8 de 7,0 litiri a fost ridicată la 512 CP prin utilizarea filtrelor de aer sport, modificarea supapelor de evacuare şi resoftarea unităţii de control a motorului (ECU). Sprintul de la 0 la 100 km se realizează în doar 3,9 secunde, iar viteza de top este de 320 km/h. Preţul pentru această bijuterie pe patru roţi începe de la 89.900 euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.