Gemballa Avalanche 600 GT2 EVO

Putere maximă, estetică de invidiat şi manevrabilitate excelentă. La vânătoare de tauri. Şi caluţi cabraţi.

Gemballa Avalanche 600 GT2 EVO Gemballa Avalanche 600 GT2 EVO
Gemballa Avalanche 600 GT2 EVOGeamballa este unul dintre cei mai serioşi tuneri Porsche, fiind şi de această dată la înălţime. Kitul estetic exterior cuprinde noi guri de aerisire, un nou spoiler faţă, un eleron GTR EVO şi un difuzor de mărime generoasă. Oricum, maşina pare foarte rapidă chiar şi atunci când stă. Pe partea tehnică regăsim jante de 20 de inch, suspensie modificată şi un sistem de evacuare sport.

Motorul are acum 600 CP, uun cuplu de 840 Nm şi accelerează maşină de la zero la 100 de km/h în 3,5 secunde, frânarea fiind asigurată de discuri de frână de până la 405 mm. În interior regăsim multe detalii din aluminiu, volan sport, piele multă şi orice altceva clientul doreşte. Geamballa este gată să răspundă afirmativ la orice dorinţă. Aproape.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.