Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-R

Gemballa este unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti care bricolează, în mod extrem, modele Porsche. Iar acest 911 promite să ţină capul de afiş al începutului de an.

Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-R Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-R
Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-RPorsche 911 Turbo poate fi îmbunătăţit - aşa încât a fost construit Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-R, o bestie cu partea frontală în stil Porsche Carrera GT, spoiler spate de mari dimensiuni şi garnisit cu carbon, precum şi o caroserie vopsită în alb şi negru, de mare efect.

Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-RNumeroasele modificări la nivelul aerodinamicii vin în completarea puterii de 850 CP, storşi din motorul de 3,8 litri prin modificarea sistemului twin-turbo Garret T035, adoptarea pistoanelor de la GT3 şi regândirea arborelui cotit şi a bielelor. Modificări necesare şi datorită cuplului zdrobitor, de 935 Nm.

Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-RCuplu transmis roţilor de 19", cu jante speciale, din trei bucăţi, încălţate cu pneuri Yokohama AVS Sport. Suspensia supersport provine de la H&R, amortizoarele fiind ajustabile, iar geometria suspensiei are trei moduri de setare. Despre preţ, nici o informaţie deocamdată, dar se aşteaptă să fie de ordinul sutelor de mii de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.