Gemballa GTP 720 e un Porsche Panamera rapid. Foarte rapid

E foarte rapid şi la fel de urât şi controversat ca întotdeauna. Dar nu poţi să le ai pe toate deodată, nu?

Gemballa GTP 720 e un Porsche Panamera rapid. Foarte rapid Gemballa GTP 720 e un Porsche Panamera rapid. Foarte rapid

Porsche Panamera este prima limuzină a producătorului german cunoscut pentru legendarul 911 Carrera. Şi chiar în formă standard, Panamera e o maşină destul de rapidă, dar asta nu înseamnă că nu poate deveni şi mai rapidă.

Având în vedere că nu prea poţi să apelezi la Porsche ca să măreşti puterea motorului, îţi rămâne o singură variantă: tuningul făcut la un atelier independent. De exemplu, Gemballa.

Iar acesta e modelul numit Gemballa GTP 720, adică un Porsche Panamera Turbo cu (ai ghicit) 720 CP. Nemţii nu au spus ce magie au făcut pentru a ridica puterea motorului V8 de 4,8 litri la această valoarea, dar au precizat că sprintul de la zero până la 100 km/h are nevoie de 3,2 secunde, în vreme ce viteza maximă este limitată la 340 km/h. Ce bine că e limitată, că altfel existau şanse ca proprietarii să primască amenzi...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.