Ghicitoare de weekend... horror: maşina pentru zombies!

Mulţi şi-au dat seama că e vorba de un Volkswagen Golf, dar foarte puţini au nimerit răspunsul corect: VW Golf 3. În plus, trebuie să facem o rectificare: nu e o maşină pentru zombie, ci una inspirată de personajul ”The Thing”, din ”Cei 4 Fantastici”.

Ghicitoare de weekend... horror: maşina pentru zombies! Ghicitoare de weekend... horror: maşina pentru zombies!

Proprietarul acestui VW Golf 3 a dus maşina din zona banalităţii în cea a "wtf is that" prin această transformare profundă. Inspirat de unul dintre personajele filmului SF "Cei 4 Fantastici", Golf-ul de faţă beneficiază de un kit exterior din fibră de carbon extremist şi... foarte inventiv, desene cu aerograful şi un interior personalizat într-o manieră extrem de discutabilă.

Detalii despre modificările tehnice nu avem, dar, cu siguranţă, din punct de vedere al performanţelor, maşina se apropie destul de mult de termenul "monstruos", la fel ca exteriorul. Oricum, din galeria foto se observă acum cu uşurinţă despre ce maşină este vorba, de fapt.

CE NOTĂ ÎI DAŢI ACESTUI TUNING SF?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.