”Ghost Save the Queen”: Rolls Royce preparat pentru jubileul reginei

Autor: Oraan Mărculescu 11 iun. 2012 Tuning auto

Modelul Rolls Royce Ghost, fratele mai mic al lui Phantom, a contribuit la un adevărat boom al vânzărilor celei mai cunoscute mărci auto de lux din lume, aşa încât nu e de mirare că specialiştii de la Carlex Design au ales un Ghost pentru un proiect special dedicat jubileului reginei şi care este intitulat foarte inspirat: „Ghost Save the Queen”.

Carlex Design apeleaza la o tapiterie din piele inedita pentru Rolls Royce Ghost

Ce mai putea face un tuner cu o maşină care, oricum, este particularizată conform doleanţelor clienţilor care îşi permit fără probleme achitarea unui cec de cel puţin 250.000 euro pentru maşină, plus multe alte zeci de mii sau chiar sute de mii de euro pentru dotările exclusiviste pe care le oferă specialiştii Rolls Royce.

Ei bine, cei de la Carlex Design au apelat, în primul rând, la o vopsea specială pentru caroseria lui Rolls Royce Ghost, o nuanţă „deep green” care exprimă aristocraţie şi pe care nu o veţi vedea pe alte maşini. Pentru a nu denatura caracterul luxos al maşinii, specialiştii Carlex nu au mai apelat la alte artificii exterioare, însă interiorul ne prezintă un adevărat regal.

Vopsea speciala Deep Green pentru Rolls Royce Gost Save the Queen

Tapiţeria din piele are un model total inedit, amintind mai degrabă de fotoliile princiare din palatele britanice decât de scaunele unei maşini, fie ea şi de lux. În plus, nuanţa de verde aleasă se potriveşte foarte bine cu maroniul cusăturilor de pe margine sau al inserţiilor din esenţă de lemn rar. Nu lipsesc covoraşele din lână sau un sofisticat sistem multimedia, pentru cei din spate.

Modelul Rolls Royce Ghost Save the Queen se mai diferenţiază în interior atât prin inscripţia de pe bord, cât şi prin logo-urile coroanei regale plasate în puncte cheie din habitaclu. Şi, pentru ca tacâmul să fie complet, clientul va primi o dată cu maşina şi o pereche de pantofi cu un design inspirat din cei ai reginei, realizaţi din aceeaşi piele ca şi cea folosită la interior.

Rolls Royce Ghost Save the Queen ofera chiar si pantofi inspirati din ai reginei...

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide