Hamann Ferrari F430 Black Miracle

Autor: Andrei Nan 18 mai 2007 Tuning auto

Nu încape îndoială că un F430 este o maşină atrăgătoare, spectaculoasă şi foarte adorată, însă întotdeauna există loc de mai bine. Germanii de la Hamann au ţinut cont de acest aspect şi au hotărât să modifice semnificativ un exemplar pur sânge italian.

Pentru a scoate în evidenţă modificările de ordin aerodinamic, acestea au fost vopsite în portocaliu, o culoare care, în combinaţie cu nuanţa predominantă de negru mat, schimbă radical aspectul bolidului.

Dacă în partea din faţă privirea este atrasă de cele două guri de aerisire imense, în spate difuzorul central şi spoilerul imens, evident vopsite în portocaliu, sunt elementele principale ale tabloului în care actorul principal este noul Hamann Ferrari F430 Black Miracle.

Preparatorul german a dat o mare importanţă calităţii fabricaţiei, dând exemplu calitatea ireproşabilă a modificărilor efectuate la cele două portiere, care acum se deschid pe verticală. Cu alte cuvinte, maşina pare că a ieşit direct de pe poarta fabricii în această configuraţie. În ceea ce priveşte motorul, Hamann nu se dezminte şi îi adaugă încă 50 CP, putere suplimentară ce va putea fi transmisă la şosea prin intermediul unei suspensii mai rigide şi a roţilor spate 325/25 R20.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide