Hamann Range Rover

Dacă v-aţi închipuit că Range Rover Sport este sufucient de agresiv, tunerul german Hamann vă contrazice: Range Rover Conqueror.

Hamann Range Rover Hamann Range Rover
Tunerul german a adus un upgrade de putere atât motorului V8 de 4,4 litri pe benzină, cât şi celui V6 de 2,7 litri diesel. Astfel, puterea celor două motorizări este după cum urmează: 475 CP pentru motorul pe benzină şi 225 CP pentru cel diesel.

Pentru a opri monstrul, tunerul a echipat sistemul de frânare cu discuri de frână de 380 mm, fiind cu 43 de mm, în diametru, mai mari decât cele de serie şi etriere cu 8 pistonaşe pe faţă. Cele două varinate de motorizare au primit pe lângă surplusul de putere, modificări estetice atât la interior, cât şi la exterior. Kitul Conqueror presupune spoilere faţă/spate redesenate, având un look mult mai agresiv. Lăţimea maşinii a fost mărită prin bosaje foarte mari ale aripilor, acestea fiind necesare pentru a face loc jantelor de 23", iar caroseria a fost vopsită în alb. Interiorul este garnisit cu piele, deasemenea albă, tetiere faţă inscripţionate cu logo-ul Hamann şi pedalier din aluminiu.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.