Hamann Z4 M Coupe Renn Taxi

Tunerul german Hamann a creat pentru deliciul celor pasionaţi de BMW şi de supersportive bomba Z4 M Coupe Renn Taxi.

Hamann Z4 M Coupe Renn Taxi Hamann Z4 M Coupe Renn Taxi
Chiar dacă nu s-au dat publicităţii datele tehnice pentru Hamman Z4 M Coupe Renn Taxi, simpla privire asupra pozelor ne spun că avem în faţă o altă capodoperă a cunoscutului tuner german.

La exterior, performanţele de top sunt sugerate de jantele din aliaj uşor cu diametru considerabil, prizele de aer laterale sau spoilerele agresive. Scaunele Recaro, centurile de siguranţă cu prindere în şase puncte şi inserţile de aluminiu sunt primele indicii ale interiorului legate de performanţele acestei maşini. În plus, habitaclul este dotat cu un roll cage de rigidizare a caroseriei, la fel ca pe o maşină de curse.

În curând, Hamman urmează să dea publicităţii date legate de performanţele şi tehnica acestei maşini.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.